EXCLUSIV  Dragoş Preda, resurse surpriză în PNL. "Îşi doresc să fie utilizaţi şi să îşi folosească experienţa"

Facebook Dragoş Preda
Facebook Dragoş Preda

Dragoş Preda, candidat la preşedinţia PNL Sector 1, spune cum ar putea să crească liberalii şi pe experienţa cui ar trebui să se bazeze. 

"Ceea ce mi-am dorit de fiecare dată este să pun în valoare fiecare membru al acestei echipei, fie că vorbim de tineri cu idei inovatoare, unii dintre ei fiind extraordinari dar trebuie sprijiniţi, ori de pensionari şi seniori din partid. Aceştia îşi doresc să fie utilizaţi şi să îşi aducă experienţa, expertiza cumulată în carieră şi să o pună în slujba tinerilor. Nu prea sunt utilizaţi, şi spun cu tristeţe acest lucru. Ei trebuie să fie menţinuţi în piaţa muncii, tocmai ca să vorbim de eficienţa resurselor", a declarat Dragoş Preda într-un interviu acordat DC NEWS. 

Declaraţiile lui Dragoş Preda contrazic cumva spusele taberei Cîţu din PNL, care spune că este nevoie de un suflu nou în partid, şi îi dau dreptate lui Ludovic Orban. La jumătatea lunii iunie, cei doi lideri ai PNL, contracandidaţi pentru şefia partidului la Congresul din toamnă, au avut replici în contradictoriu pe această temă. 

”Până la urmă este vorba despre o stare de spirit şi ea începe de la vârf, de la schimbarea preşedintelui, de acolo începe suflul nou. Nu este vorba despre oameni tineri neapărat, dar despre oameni care au ştiut să se adapteze la noile cerinţe ale societăţii”, a declarat Florin Cîţu.

„Acuma, sigur că să vorbeşti de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman şi aşa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbeşti de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Ştiţi, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mişc în sensul în care se mişcă societatea şi la fel au fost foarte mulţi dintre colaboratorii mei şi eu cred că aşa e normal, aşa e firesc, orice instituţie trebuie să se adapteze. Eu mă bizui în egală măsură pe oameni cu experienţă. Evident că trebuie îmbinate experienţa cu înţelepciunea, cu curajul”, a spus Orban.

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel