CExN PSD. Dragnea: Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă cu PROȘTII ĂȘTIA

Liviu Dragnea a făcut declarații bombă. 

Președintele PSD a anunțat când va fi organizat CExN și a răspuns și speculațiilor potrivit cărora se va discuta despre excluderea lui Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău. 

[citeste si]

CExN, miercuri

”O să-mi cer scuze tuturor colegilor mei. CExN îl facem miercuri și imediat cum termin conferința de presă o să plece anunțurile către membrii CExN. Luni facem BPN” a spus Liviu Dragnea. 

”Continuă seria fake-news. Nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proștii ăștia care tot anunță lucruri care or să se întâmple în PSD și ulterior nu se întâmplă” a mai afirmat președintele PSD, întrebat dacă vor fi excluși Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău. Liviu Dragnea a mai spus: ”Ei n-ajung la un nivel la care să spună: dom`ne, ne facem de râs`. Văd tot felul de site-uri obscure și surse care spun aceste lucruri. Am mai văzut și oameni pe care-i citeam, urmăream cu atenție care se lasă păcăliți de asta. Nu facem execuții”.

Cât despre Niculae Bădălău, spune că ”la Senat a fost un vot, votul nu este o execuție”.  Întrebat dacă va rămâne Bădălău președinte-executiv al PSD, el a răspuns: ”din partea mea, da, dacă vrea să rămână”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel