Draga Olteanu Matei a rămas pe străzi

O mare actriță a rămas fără casă! 

Draga Olteanu Matei și-a pierdut casa, escrocată de o prietenă. Actrița a implinit 84 de ani în urmă cu o zi. Aceasta s-a retras de ani buni în Piatra Neamț, unde trăieste acum singură, după ce în 2014 soțul ei a murit.

În urmă cu cațiva ani, actrița a povestit adevăratul motiv pentru care s-a mutat în Piatra Neamț: pentru că rămăsese fără casă! Ea a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită când s-a trezit și cu banii luați și fără casă în București.

Draga Olteanu Matei și sotul ei, dr. Ion Matei au locuit într-o casă cu chirie, care însă a fost demolată. O perioadă, cei doi au stat la hotel, unde își dădeau toți banii. “Toată leafa noastră o dădeam pe hotel. A fost o perioadă îngrozitoare”, a povestit actrița.

Apoi, au primit o casă naționalizată, unde plăteau chirie la stat. Când s-a dat Legea 112, prietenii i-au sfătuit să cumpere casa pentru că altfel vor rămâne pe stradă. Au cumpărat-o, însă la scurt timp s-au trezit cu o persoană care le-a spus că e locuința ei.

“Am găsit o avocată, prietenă de familie care a știut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil și asta a coincis și cu ieșirea soțului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecam definitiv la Piatra Neamț", a povestit actrița.

La Piatra Neamț, actrița și-a înființat o companie de teatru care îi purta numele, însă în 2011 a decis că e cazul să se retragă definitiv, astfel că a radiat societatea. În 2014, Draga Olteanu Matei a suferit lovitura vieții: soțul ei, Ion Matei, cel care-i fusese alături 44 de ani, a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel