Dosarele X au la bază documentele CIA despre OZN-uri

Nick Pope, fost angajat și investigator al aparițiilor OZN pentru Ministerul Apărării al Marii Britanii, a făcut o serie de declarații, în sensul în care în urma declasificărilor CIA despre OZN-uri unele documente par desprinse direct din episoadele faimosului serial Dosarele X.

Nick Pope susține că în dosare există câteva documente „fascinante”, care au peste 2.700 de pagini. Cu toate acestea, modul ciudat în care au fost făcute publice, precum și dificultățile întâmpinate în studierea acestora vor „alimenta teoriile conspirației”, susține expertul.

„Este ironic că cei care cred în existența OZN-urilor se așteaptă să găsească o informație importantă într-un material declasificat chiar de către instituția pe care ei o văd vinovată de ascunderea dovezilor. Mai mult decât atât, dezvăluirile recente despre programul Pentagonului, care vizează OZN-urile, par să sugereze că au învinovățit agenția greșită până acum”, a declarat Pope pentru Fox News, precizează descpperă.ro.

Documentele CIA despre OZN-uri

„Poate acestea sunt documentele pe care Guvernul vrea ca oamenii să le vadă. Exact ca un magician care îți distrage atenția cu o mână, în timp ce elementul important se află, de fapt, în cealaltă mână, acunsă la spate”, adaugă expertul britanic.

Există un număr mare de documente interesante, printre cele făcute publice. Apare inclusiv povestea din 1976 a unui oficial guvernamental. El a primit informații importante despre nenumărate observări de OZN-uri.

Vezi și: CIA a DECLASIFICAT documente care certifică apariția OZN-urilor / FOTO

Marea Britanie a lansat, de asemenea, așa-numitele „dosare X”. Acestea sunt o serie de observații legate de Obiectele Zburătoare Neidentificate raportate la începutul anului trecut. Royal Air Force a condus o unitate menită să studieze existența OZN-urilor timp de 50 de ani. Însă, a închis-o în 2009. Asta după ce s-a ajuns la concluzia că niciunul dintre rapoarte nu oferea dovezi ale unei amenințări reale, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel