Dorel Căprar: ”Dancilă are puteri supranaturale”

Dorel Căprar, deputat PSD, a fost susținătorul candidaturii Vioricăi Dăncilă la funcția de președinte al României în emisiunea ”România 2019”, de la Realitatea Tv.

Moderatorul Cozmin Gușă i-a oferit microfonul deputatului PSD pentru a-și exprima opinia, în susținerea candidatului Viorica Dăncilă:

”În primul rând, Viorica Dăncilă este o femeie puternică. Și asta se vede. În al doilea rând, partidul are nevoie de un om puternic cum este doamna Dăncilă, și aș mai completa că este prima femeie prim-ministru și va fi prima femeie președinte. Nu este o femeie conflictuală, a făcut și face foarte multe lucruri în Guvern în condiții vitrege, vedeți ce se întâmplă cu atitudinea președintelui Klaus, care încearcă doar să blocheze. Viorica Dăncilă, prin membrii Guvernului și prin programul de guvernare cu care am câștigat alegerile, face lucruri bune pentru români. Face lucruri bune pentru această nație și le va face în continuare”, a declarat deputatul PSD.

”Noi am câștigat puterea politică în 2016 și mi se pare aberant când Klaus spune, când ceilalți actori din politică spun că dacă am pierdut alegerile europarlamentare trebuie să lăsăm puterea politică, să lăsăm Guvernul. Guvernul va merge în continuare, Guvernul nu va cădea, Guvernul își va duce la îndeplinire programul de guvernare și, prin forța Vioricăi Dăncilă, vom câștiga alegerile prezidențiale. Poate că mulți, chiar și colegi de-ai noștri, nu au 100% încredere în forța doamnei Dăncilă. Dar eu vă garantez că doamna Dăncilă are o forță supranaturală în condițiile date de politica din România, și o să vedeți că cu ajutorul românilor, cu ajutorul femeilor și nu în ultimul rând și în special cu ajutorul lui Dumnezeu Viorica Dăncilă va câștiga alegerile prezidențiale”, și-a încheiat intervenția în emisiunea ”România 2019” deputatul Dorel Căprar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel