Dorel Căprar contestă măsura dispusă de CExN PSD: Doar colegii mă pot demite, nu Fifor cu manevrele lui

Florin Răvdan / 10 feb 2020 / 21:37 Salveaza PDF Comentarii

Dorel Gheorghe Căprar, preşedintele demis al PSD Arad, a afirmat că doar colegii din filială îl pot înlătura de la conducere, nicidecum conducerea interimară a partidului. Asta după ce în CExN al PSD s-a decis reluarea alegerilor interne din PSD Arad. 

"DOAR COLEGII MEI MĂ POT DEMITE DE LA PSD ARAD, NU CIOLACU, NU STĂNESCU, NU FIFOR ȘI COLDEA CU MANEVRELE LOR!!!

A fost azi Comitetul Executiv Național al PSD, locul unde s-a ridicat problema situației de la Arad, unde noi am avut alegeri conform statutului partidului. În cadrul ședinței am fost acuzat de blat cu PNL, lucru pe care l-am negat evident prezentând și argumente în acest sens. Am expus punctele mele de vedere dar și faptul că ceilalți doi colegi din PSD Arad doreau să facă o conferință în paralel.", a scris Dorel Căprar pe Facebook. 

"Este o reglare de conturi"

 

"Conferința de la Arad a fost organizată statutar, întreg procesul de votare și desfășurarea conferinței fiind filmată. Am expus toate argumentele Comitetului Executiv dar nu s-a ținut seama de ele, acest lucru mă duce cu gândul la faptul că e de fapt o reglare de conturi pentru că am depus o adresă în 3 februarie la sediul central PSD prin care solicit explicații pentru cheltuirea banilor partidului și angajarea avocatei partidului pe o sumă aberantă.

De asemenea am depus o rezoluție pentru susținerea unui posibil viitor președinte PSD, în persoana domnilor Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu și Radu Moldovan. Cam așa stau lucrurile la Arad, vorbim de răzbunări și polițe. Printre principiile de bază în judo este să nu subapreciezi adversarul, să îl respecți, să fii fair play, ceea ce nu s-a întâmplat la Arad cu acești presupuși adversari ai mei, iar aceste amânări sunt deservicii duse organizației.

Noi suntem în etapa desemnării candidaților. Aceste lupte puteau fi evitate. În continuare voi merge la toate conferințele organizate la Arad. Dacă colegii mei nu mă mai vor, doar ei mă pot demite de acolo, nu Ciolacu, nu Stănescu, nu Fifor cu manevrele lui.", a mai scris preşedintele ales al PSD Arad, dar demis de CExN. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26