Disputa Tăriceanu-Constantin: ALDE câștigă în instanță

DCNews Team / 20 iun 2017 / 12:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Judecătorii Tribunalului București au decis luni, 19 iunie, că Delegația Permanentă a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) din 19 martie 2017 a fost convocată în mod legal și statutar.

Prin sentința judecătorilor se respinge acțiunea lui Daniel Constantin și a grupului său ca fiind neîntemeiată. Soluția dată de către Tribunalul București spune clar: „Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active, ca neîntemeiată. Respinge acţiunea ca neîntemeiată”.

”Decizia de luni infirmă acuzațiile pe care Daniel Constantin și micul său grup le-au adresat conducerii partidului cu privire la modalitatea de convocare a congresului partidului.

Astfel, instanțele de judecată din România continuă să dea dreptate forurilor de conducere ale ALDE și să anuleze toate demersurile diversioniste ale lui Daniel Constantin.

Conform deciziei judecătorilor este confirmată legalitatea convocării Congresului ALDE și, totodată, alegerea noii conduceri a partidului. În urma acestei decizii, propaganda și dezinformarea pe care Daniel Constantin și acoliții săi le-au promovat în ultimele săptămâni rămân fără fundament”, se arată într-un comunicat ALDE.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24