Deputat PSD, făcut praf de o elevă. Scrisoarea care îl va cutremura

Andra Palmaciu, eleva de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” Bârlad, îndură umilințe, după ce a avut curajul să vorbească public despre neregulile din transportul local în comun.

Duminică, în cadrul unei conferințe de presă susținută la PSD, deputatul Adrian Solomon, candidatul partidului la funcția de primar al Bârladului, a făcut o serie de comentarii deloc măgulitoare la adresa Andrei Palmaciu. Întrebat de reprezentanții mass-media cum comentează vestita scrisoare către autorități postată de eleva de la "Eminescu" pe contul său de facebook, Solomon a spus: "Nu mă interesează scrisorile care nu-mi sunt direct adresate la cabinet. Numai alea de la cabinet mă interesează, care vin cu număr de înregistrare. Problema este că unii tineri sunt mai activi în spațiul online decât la școală. Și e păcat să treacă simulările pentru bacalaureat, iar tu să te fixezi numai pe online".

La remarca ziariștilor că acesta nu este cazul fetei cu pricina, Solomon a declarat: "Mm, noi avem alte informații. Că nici n-a participat la simulările de bacalaureat. Ideea este să ne ținem de școală până când o terminăm, ca să nu terminăm și liceul la Casa de Cultură, cum a făcut prefectul cu facultățile sale", scrie Estenews.

În replică, fata a postat, tot pe Facebook, o scrisoare emoționantă din care a lăsat să răzbată durerea pe care i-a pricinuit-o atitudinea infantilă, nu a unui adolescent de vârsta ei, ci a unui ales al poporului.

Iată scrisoarea fetei:

"Domnule Solomon, așteptam acest moment. Știam că veți renunța la sfaturile cunoscuților de a vă ține în frâu atitudinea violentă, știam că veți evada din propria cochilie prin singura cale pe care o cunoașteți, încercarea de a denigra. Știu că ați fost crezut, știu că apelați la naivitatea cetățenilor și vă axați pe faptul că nu se vor deranja să afle adevărul.

Toate acestea fiind spuse, îmi permit să vă anunț că aveți informatori neexperimentați, dat fiind că am fost prezentă la simulări, ba chiar am și fost admisă și, cu siguranță, acest lucru ar trebui să fie ultima dumneavoastră grijă, având în vedere că nu mă cunoașteți.

Așadar, înainte de a aduce acuzații, ar fi politicos să vă informați cu exactitate sau poate ar trebui să evitați să mai mințiți. Nu credeți că o faceți destul în campaniile electorale?

Vă scriu iar, în mediul virtual, pentru că nu sunteți cu nimic mai important față de restul cetățenilor ... sau așa vă considerați? Superioritatea pe care credeți că o dețineți este un fals, o închipuire. Cum veți ști altfel de ce anume au nevoie cetățenii dacă nu vă veți afla la același nivel? Sau nu vă pasă de nevoile noastre?

[citeste si]

Ar trebui să ne mulțumiți, nu să ne denigrați. Nu uitați, în curând, voi face parte din grupul celor votanți. Părinții mei cotizează la salariul dumneavoastră și decideți că este lăudabil să le denigrați fiica?

Îmi pare rău că părinții mei nu vă pot întâlni, însă mama slujește alt pământ de mulți ani, pierzând astfel toate momentele importante ale familiei, iar tata nu își permite să vă strângă mâna, dat fiind că sunteți un domn, și nu poate risca să vă provoace o grimasă atunci când îi veți simți bătăturile. Domnule, chiar nu au importanță îndrumările dumneavoastră spre a mă școlariza, am ajuns aici și fără ajutorul dumneavoastră. Sună a ironie, atunci când mă, având în vedere că o fac, deși CLM, cu o majoritate pe care o știm cu toții, nu îmi oferă un transport decent.

Să știți domnule că nu-mi fac un obicei din a vă scrie, cunosc nulitatea, însă, așa, ca printr-o minune, dacă v-ați pierde din viața politică, ce veți face? Eu imi voi continua studiile. Dumneavoastră veți deveni iar un domn profesor de istorie fără titulatură? Banal, pentru spiritul dumneavoastră superior, nu credeți?

Astfel, domnule, nu credeți că ar fi de apreciat să evitați în a mai denigra și a mai minți cetățenii? Sau spiritul civic al tinerilor vă înspăimântă? De ce vă temeți cu adevărat? Să nu vă aștepți vreodată, la o scrisoare oficială,, pentru că nu vă consider într-atât de important încât să mă deranjez, cu toată stima, însă nu pot admira o persoană ce a contribuit într-un mod sau altul la bătăturile tatei și lacrimile mamei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel