Deputații Florentin Gust și Petre Petrescu, excluși din PSD. Au contribuit la construcția PSRo

Doi deputați au fost excluși din PSD pentru că au participat la formarea unui nou partid. 

Deputații social-democrați Florentin Gust și Petre Petrescu au fost excluși din PSD pentru că ar fi contribuit, alături de Mircea Geoană, la construcția PSRo. 

Deputalul Claudiu Manda, președinte al PSD Dolj, a făcut anunțul vineri. Decizia aparține Biroului Permanent Județean. Hotărârea a fost confirmată, vineri, cu vot în unanimitate, în Comitetul Executiv Judeţean. Alături de Florentin Gust și Petre Petrescu au fost excluși și consilierii judeţeni Mihaela Ceană şi Constantin Moşoiu și alţi şapte membri. Decizia poate fi contestată de cei excluși la Comisia judeţeană de disciplină și arbitraj a PSD Dolj în termen de zece zile.

"Le urăm succes"

"Cei excluşi nu au fost căutaţi, sunaţi, să fie întrebaţi dacă doresc să continue alături de noi. I-am văzut în mass-media prezenţi împreună la construcţia unui nou partid politic. Nu avem cum să credem că fac pe Lăscărică să ne spună 'Domn Semaca, domn Semaca, am fost aduşi cu forţa!' Dacă s-au implicat într-un alt partid politic, este libertatea lor să o facă, le urăm succes. Nu ştiu care va fi rezultatul pe care îl vor avea acolo, dar de azi nu mai sunt colegii noştri de partid, ci colegii noştri din politică, adversari pe scena politică şi rămâne să vedem la locale, parlamentare şi alte alegeri care vor fi rezultatele", a spus Claudiu Manda, potrivit Agerpres. 

Deputatul Petre Petrescu este preşedintele PSRo Dolj, iar Florentin Gust este vicepreşedinte naţional al noului partid condus de Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel