Demisii din UNPR, înaintea fuziunii cu PNL. S-au înscris la PSD

Cei doi consilieri judeţeni ai UNPR aleşi pe listele comune cu PSD au demisionat, vineri, din partid, nemulţumiţi de discuţiile purtate de conducerea centrală a partidului privind o eventuală fuziune cu PNL.

Florentina Vasiliu Moisă, preşedintele UNPR Neamţ, şi Ciprian Şerban, vicepreşedinte al filialei, au demisionat şi din funcţia de consilier judeţean şi şi-au depus adeziunile la PSD Neamţ.

"Noi am avut o alianţă cu PSD Neamţ, aceştia au fost serioşi cu noi şi am scos 2 consilieri judeţeni pentru UNPR, ceea ce nu se întâmpla dacă am fi candidat singuri. Nu putem, acum, faţă de oamenii aceştia care au fost serioşi cu noi, să mergem în cealaltă parte. Nu facem o miză din postul de consilier judeţean şi de aceea am demisionat atât de la Consiliul Judeţean cât şi din UNPR. Ne-am depus adeziunile la PSD", a declarat Ciprian Şerban, potrivit Agerpres.

Potrivit lisei de supleanţi, în Consiliul Judeţean vor intra doi reprezentanţi ai PSD. PNL a boicotat şedinţele de constituire ale Consiliului Local Piatra Neamţ şi Consiliului Judeţean ceea ce a dus la lipsa cvorumului legal. Şedinţele au fost reprogramate pentru ziua de marţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel