Demisie în PNL. ”Am înţeles mesajul electoratului”

Un lider din PNL și-a dat demisia în cursul acestei zile. Anunțul a fost făcut public în urma mai multor consultări. 

Preşedintele organizaţiei municipale Zalău a PNL, Radu Căpîlnaşiu, a demisionat din funcţie, în locul său fiind numit, ca interimar, şeful organizaţiei de tineret, Mihai Crişan.

Anunţul a fost făcut vineri, la Zalău, de către preşedintele organizaţiei judeţe a PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode, în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi fostul şi actualul şef al PNL Zalău.

"Luând act de demisia domnului Radu Căpîlnaşiu, din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Zalău, în urma consultărilor avute cu Biroul Politic Local, am decis în şedinţa de Birou Politic Judeţean să numim un preşedinte interimar, la organizaţia Zalău, în persoana domnului inginer Mihai Crişan", a declarat, vineri, Lucian Bode.

Decizia a fost amânată de mai multe ori

Radu Căpîlnaşiu a precizat la rândul său că a discutat cu preşedintele PNL Sălaj de mai mult timp despre ideea unei schimbări la nivelul conducerii organizaţiei municipale, la nivel de preşedinte, dar că decizia a fost amânată până în prezent.

"Pentru că e nevoie de forţe proaspete, pentru că am înţeles mesajul electoratului - se doreşte să apară oameni noi, feţe noi, am spus că e cazul să provoc, până la urmă, inclusiv partidul, la această schimbare. Ca urmare, mi-am depus mandatul din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale şi am ajuns la această formulă, agreată ieri şi de către Biroul Local şi validată de către Biroul Judeţean, în persoana lui Mihai Crişan", a afirmat Radu Căpîlnaşiu.

Fostul preşedinte, Radu Căpîlnaşiu, a anunţat, vineri, că a renunţat şi la funcţia de consilier judeţean, rămânând însă prim-vicepreşedinte al PNL Sălaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel