Decizii în PSD. Roșca Stănescu: Dăncilă, primul lucru pe care trebuie să-l lămurească

În direct la România TV, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a făcut precizări cu privire la schimbările actuale prin care trece Partidul Social Democrat. 

”PSD se confruntă în această secundă cu o criză de lideri, care se va rezolva într-un fel sau altul, și cu o criză identitară care nu știm cum se va rezolva. Criza de lideri se poate rezolva în felul următor. Întrucât doamna Dăncilă dorește să preia conducerea partidului și să o preia cu oameni desemnați de ea.

Deci cu o echipă pe care dânsa o desemnează și încearcă să o impună, va reuși sau va pierde împreună cu această echipă. Vom afla dacă reușește acum să îi impună pe acești oameni sau nu. Dacă nu reușește, atunci doamna Dăncilă își pierde funcția. Dacă reușește, atunci reușește temporar pentru că la anul urmează un nou Congres. 

Ar trebui să ofere partidului o certitudine identitară. Ce va face? Își abandonează marile direcții care i-au adus atât de mult electorat sau nu își abandonează aceste programe. E primul lucru pe care trebuie să îl lămurească doamna Dăncilă”, a precizat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel