De ce PNL l-a eliminat pe Crin Antonescu

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu a avut un rol esențial în PNL și în relația cu PSD, alături de care a format USL. Însă, declinul său politic a fost ireversibil. Recent, Mirel Palada a dezvăluit că liberalul a ajuns la o cotă de încredere de doar o cifră. 

"Îi simt lipsa. Am avut cea mai frumoasă campanie din viața mea, campania de la europarlamentare. Este un om extraordinar. Din câte știu, este în concediu (...) Noi toți îl iubim și îl respectăm pe Antonescu", a spus Marian Petrache, la Adevărul.

Strategul-șef al PNL dezvăluie culisele jocului politic pentru Președinție

"De multe ori ne comportăm ca niște suporteri în condițiile în care suntem jucători. Nu suntem cei din tribună care ținem cu o echipă. Acum vorbim de căpitanul acelei echipe, care se numește România și nu trebuie să fim indiferenți. Atunci când am ales, decizia politică a fost luată pe baza sondajelor. Antonescu a obținut un scor atât de mic pentru că a fost paratrăsnetul PNL în relația cu PSD: toate neîmplinirile s-au revărsat asupra lui. Și noi nu am reușit să explicăm de ce am ieșit de la guvernare", a mai declarat Marian Petrache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel