De ce a mers un tânăr 11 zile pe jos pentru a reveni acasă

harta_japonia
harta_japonia

După ce a participat la o competiție internațională de cărți disputată în celălalt capăt al țării în care locuia, un tânăr nu a mai ajuns acasă, motiv pentru care familia l-a declarat dispărut. Spre surprinderea mamei, tânărul a apărut la domiciliu  în data de 5 septembrie, el fiind nevoit, în urma unei întâmplări nefericite, să se întoarcă acasă pe jos.

Un tânăr din Japonia a fost ultima dată văzut în 23 august, când a părăsit oraşul Senai pentru a merge la o competiţie internaţională de cărţi în oraşul Kitakyushu. El ar fi trebuit să se întoarcă în data de 25 august acasă, dar a întârziat la aeroport și a pierdut zborul, potrivit Mirror, scrie rtv.net.  Ulterior, tânărul a început să se plimbe pe străzi pentru a găsi un internet cafe, însă, din nefericire, un bărbat l-a oprit pe stradă şi i-a cerut tot ce avea în buzunare, fugind apoi în negura nopţii.

Astfel, el a mai rămas doar cu 2.000 de yeni (aproximativ 20 de dolari), pe care îi ascunsese în încălţăminte. Tânărul "nu a vrut să deranjeze pe nimeni", astfel că el şi-a folosit banii rămași pentru a cumpăra apă şi pâine, preferând să se întoarcă pe jos acasă.

În timp ce majoritatea oamenilor ar fi sunat la poliţie sau acasă pentru a cere bani, tânărul a parcurs 1.400 de kilometri pe jos până acasă. După 11 zile de drum, bărbatul extrem de bronzat a ajuns în data de 5 septembrie pe treptele casei.

"Am fost şocată şi am crezut că văd o fantomă. Sunt foarte bucuroasă că s-a întors, dar îmi pare rău că toată lumea a fost îngrijorată", a declarat mama tânărului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel