Daniel Zamfir a răbufnit la Realitatea TV: Jenant și periculos!

Moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti” a fost depusă joi la Parlament, urmând ca ea să fie citită în plen și apoi votată.

Senatorul PSD Daniel Zamfir a explicat, joi, la Realitatea, de ce moțiunea de cenzură are toate șansele să treacă:

”Până la votul moțiunii de cenzură mai sunt două săptămâni. Multe lucruri se pot întâmpla în două săptămâni. După cum vedem, în fiecare zi, miniștrii Guvernului Orban fac câte o nefăcută. Uitați-vă la discuția ministrului Transportului care rezolva traficul de pe DN1 ducându-ne pe un drum forestier; uitați-vă la mega-scandalul în care este implicat ministrul Sănătății; uitați-vă la Ministerul de Finanțe ce se întâmplă. Ministrul Finanțelor se împrumută cu un ritm amețitor îndatorând și a treia generație a noastră. Să vedem pentru ce. A împrumutat 40 de miliarde de lei, adică jumătate din suma care trebuia împrumutată tot anul. Suntem într-o nebunie totală”, a susținut senatorul.

”Cum vă spuneam, ziua și beleaua, pe care o fac astăzi guvernanții. După două săptămâni, vor fi suficienți parlamentari care vor constata că este absolut jenant și periculos pentru România să mai continue acest Guvern. După cum vedeți, deja parlamentari de la ALDE, de la Pro România, care au susținut învestirea acestui guvern, critică public acțiunile acestuia. Așadar, sunt mari șanse ca acest guvern să cadă și este bine pentru România ca acest guvern să înceteze pentru că deja suntem într-o situație mai mult decât dezastruoasă. PSD nu are o problemă cu alegerea în două tururi, ci cu modalitatea în care se face, cu trei luni înainte de alegeri”, a mai spus senatorul Daniel Zamfir, la Realitatea Plus.

Citește și:

Moţiunea de cenzură - depusă la Parlament: Guvernul Orban trebuie demis de urgenţă!

Anunț BOMBĂ din PSD. "Moțiunea trece, REVENIM la GUVERNARE"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel