Daniel Zamfir A RĂBUFNIT: Guvern de vânzători. Va veni ziua judecăţii!

Senatorul PSD Daniel Zamfir a răbufnit la adresa Guvernului Orban, pe care îl numeşte "guvern de vânzători". 

"GUVERN DE VÂNZĂTORI. 

Lucovid Orban cere părinților și bunicilor noștri să înțeleagă că a făcut maxim ce se putea face în legătură cu creșterea pensiilor și salariilor. Cât tupeu și mai ales, cât cinism! Tocmai ne-a spus Curtea de Conturi că ați produs un prejudiciu de 700 milioane lei! Ai făcut tot ce ai putut, Ludovice?

Lui Nicula ai avut 90 milioane să-i plătești ÎN AVANS, și asta pentru că e sponsorul vostru? Ai avut bani să dai în avans 400 milioane restituiri la ANRP? Ai avut! Ai pus deoparte două miliarde de lei în Fondul de rezervă să cumperi primari de la "ciumă roșie"? Ai pus! Plătești 1,7 miliarde(!!!) dobânzi pentru împrumuturile nebunești ale lui Cîţu? Plătești! Ai pus deoparte 500 milioane pentru companiile multinaționale de asigurări? Bineînțeles! Dai 4 miliarde ajutor de stat companiilor mari care cară profitul din țară cu îngăduința ta, în timp ce ai îngropat zeci de mii de IMM-uri? Exact așa ai făcut, Ludovice!

Nu aveți bani pentru copii, pentru părinții lor, pentru bunicii lor, în schimb aveți bani să îndestulaţi băncile străine, multinaționalele și firmele prietene! Asta în timp ce avem scădere economică de 12,5%! Ați preluat țara din "dezastrul" de plus 5 și ați dus-o la minus 12,5. Va veni ea ziua judecății, vânzătorilor!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel