EXCLUSIV  Dăncilă își recunoaște vina după alegeri: Este clar. Trebuie să fim foarte atenți

Alegeri europarlamentare 2019
Alegeri europarlamentare 2019

În direct la interviurile DCNews, premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre alegerile europarlamentare din 26 mai și despre greșelile pe care le-ar fi făcut partidul. 

”Legat de votul de pe data de 26. Eu cred că noi am greșit și trebuie să înțelegem unde am greșit. Am greșit prin mesajul nostru. Poate mulți dintre cei care ne-au votat nu s-au mai indentificat cu mesajul nostru.

Poate aveau alte așteptări de la noi. Pentru că am văzut că un milion de cetățeni care ne-au votat, nu au votat cu un alt partid, dar nu au mai mers la vot. Este clar că mesajul nostru nu s-a pliat pe ceea ce își doreau cetățenii și de aceea trebuie să fim foarte atenți.

Poate noi nu am comunicat bine pentru că măsuri guvernamentale au fost. Au fost creșteri de pensii, creșteri de salarii au fost anumite măsuri pe care le-am luat pentru tineri, dar poate nu am comunicat suficient legat de aceste măsuri și am lăsat ca alte subiecte să fie în prim-plan, iar aceste subiecte au trecut în plan secund”, a precizat Viorica Dăncilă în direct la DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel