Rareș Bogdan, fază din lift cu Dan Barna. Liderul USR s-a enervat: Fabulează! Nu a existat

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Dan Barna îi răspunde lui Rareş Bogdan, care l-a acuzat de aroganţă, şi lansează un atac voalat şi la adresa Violetei Alexandru. 

"Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu.

Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât. Tot restul scenariului este o invenție pură.

Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre "liberalii" care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale.

Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru.

Știți bine de ce.", a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook. 

Rareş Bogdan: Barna e arogant

"Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta așa pe spate... Îi zic: "Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera, vorbește cu... suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, așa vrei să faci politică?!". Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna - n.r.)... Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna...", a declarat Rareş Bogdan într-un interviu pentru Hotnews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel