Urmărește emisiunea live


Dacian Cioloș, mesaj clar în scandalul cu Marian Drăgulescu

Premierul Dacian Cioloș  vrea să discute cu oamenii sportului românesc, cu campionii sportivi ai României nemulțumiți că echipa națională de handbal feminin, care a obținut cea mai mare performanță a ultimului deceniu la un sport de echipă, a fost premiata cu mai mulți bani pentru bronzul câștigat în urmă cu două săptămâni în Danemarca.

Marian Drăgulescu a stârnit această revoltă și, ulterior, i s-au alăturat alți sportivi ai României nemulțumiți că bonurile primite de ei au fost mai mici decât cele acordate echipei de handbal. 

VEZI ȘI: Reacție dură a Guvernului Cioloș la revolta lui Marian Drăgulescu

"Prin premierea handbalistelor de la echipa națională, dorința guvernului a fost de a premia valoarea și performanța, și nu aceea de a dezbina. Nu are nimeni de câștigat din disputa lansată în ultimele zile, decât în măsura în care această dezbatere ne ajută să progresăm și nu să ne dezbinăm. Îmi propun să organizăm la începutul anului o discuție cu oamenii sportului, cu campionii sportivi pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de situații și totodată cum ne putem organiza pentru competițiile care vin. Bunul nostru cel mai de preț cred că este încrederea. Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales în sport. Nu vreau să fiu eu cel care crează dezbinare. Mult succes tuturor sportivilor români în 2016! Noi vă vom fi alături!", a scris premierul Dacian Cioloș, pe pagina sa de socializare, joi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel