Reacție dură a Guvernului Cioloș la revolta lui Marian Drăgulescu

Gimnastul Marian Drăgulescu a fost revoltat că echipa națională de handbal feminin, care a obținut cea mai mare performanță a ultimului deceniu la un sport de echipă, a fost premiata cu mai mulți bani pentru bronzul câștigat în urmă cu două săptămâni în Danemarca. Marian Drăgulescu s-a declarat nemulțumit că el și alți sportivi au fost premiați cu bonusuri mai mici în trecut și chiar a amenințat cu greva. 

Într-o reacție pentru Dolce Sport, Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al premierului a declarat că "A fost un simplu gest de normalitate, am premiat un sport de echipă, în România suferă sporturile de echipă. La individual, acei medaliați iau premii și de la cluburi, la handbal nu este așa. Este regretabilă atitudinea asta revendicativă a domnului Drăgulescu, pe care îl respectam, dar discursul său a degenerat.

Nu vom reveni și nu va exista o altă majorare sau altă premiere, este un subiect închis, etic nu se poate realiza. Mi se pare o lipsă de solidaritate deplasată din partea domnului Drăgulescu. Eu pot să vă asigur că pe viitor vom căuta soluții pentru mărirea premiilor, dar nu vom reveni asupra celor deja acordate". 

DCNEWS a făcut un sondaj cu privire la această situație, la care au răspuns 383 de persoane până în acest moment, din care 304 (79%) sunt împotriva bonusurilor speciale și 79 (21%) consideră că echipa națională de handbal a României trebuia să primească acele "prime". 

VEZI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel