Dacia a lansat noul model Duster pe piaţa românească. Vezi prețurile

duster
duster

La o lună după lansarea în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul model Duster a fost lansat şi în România. Modelul are un nou motor pe benzină, de 125 CP, cu un consum de carburant de 6 litri/100 km şi emisii reduse de CO2.

Noua Dacia Duster asigură un spaţiu interior sporit şi un volum de încărcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (în funcţie de versiune), precum şi posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatată. Spaţiile de depozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri. Prețurile noului model sunt cuprinse între10.900 de euro şi 17.000 de euro, în funcție de motorizări.

Noua gamă Duster are trei nivele de echipare – Acces, Ambiance şi Laureate – şi patru motorizări. “Vechiul Duster a fost înlocuit cu noul Duster în fabricaţie acum zece zile sau două săptămâni, iar din cele 1.400 de maşini pe care le fabricăm zilnic, volumul Duster se ridică la aproximativ 500 de unităţi”, a declarat pentru Mediafax Jerome Olive, director general Dacia şi Renault România.

Lista noutăţilor prezente pe noul SUV cuprinde, printre altele, dispunerea la nivelul portierelor a comenzii pentru acţionarea electrică a geamurilor laterale, precum şi introducerea, în premieră în gama Dacia, a noului motor turbo pe benzină 1.2 TCe de 125 CP, cu un consum mediu de 6,2 litri/100 km. Alături de propulsorul 1.2 TCe, mai este disponibil blocul pe benzină 1.6 16V, de 105 CP, şi motoarele diesel 1.5 dCi de 90 şi 110 CP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel