Cutremur major. Prezicătoarea Ghiorghiu, despre România: Noi știm!

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a vorbit despre un mare cutremur care se va produce.

"Pământul pe care se așternuse un strat consistent de zăpadă începe a se cutremura tare, așa precum am vedea noi o oală pe foc, în care apa clocotește tare.

Așa se cutremura și Pământul.

Dragii mei, vom auzi de un CUTREMUR major, un cutremur care se va produce iarna. Dar noi știm, dragilor, că România este și va fi ocrotită și ocolită de Cutremure majore. Dumnezeu și Măicuța Domnului ocrotește Poporul Său ales și-l păzeste de toate Dezastrele majore.

Unde anume se va produce acest Cutremur, eu nu știu dragilor. Dar vom auzi de el. Să ne rugăm dragii mei, pentru ca BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚĂ DOMNULUI să apere pe oamenii locului unde se va produce un astfel de Cutremur.

Să ne întărim în Credință, fraților, să fim mai buni și mai milostivi și, nu în ultimul rând, să ne iubim Aproapele ca pe noi înșine", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

[citeste si]

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a susţinut că a avut premoniţii cu privire la evenimente importante. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, precum şi incendiile din Colectiv şi Bamboo, dar şi cu privire la atentatele teroriste din Occident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel