Cum să faci scufundări într-un vulcan fără să te arzi

Vulcanul Masaya din Nicaragua este un loc înspăimântător. Are un crater de mărimea Empire State Building, un lac plin de lavă. Un experiment GE a instalat senzori care să colecteze informații despre condițiile din vulcan. Poți călători cu acești oameni de știință îndrăzneți pe web site-ul lor care acționează ca un documentar interactiv.

Site-ul începe călătoria cu detalii depsre acest proiect continuând cu imagini panoramice de deasupra vulcanului, după care  îți sunt prezentate informații despre utilitatea acestui experiment în prevenirea evenimentelor viitoare. Parcurgi drumul împreună cu acești cercetători, în încercarea lor de a instala senzori în interiorul vulcanului.

Senzorii au rezistat 30 de zile în condiții extreme și au produs date care vor ajuta mai târziu la protejarea milioanelor de oameni care trăiesc în zone hazardate. Această expediție a avut loc în vara anului 2016, dar site-ul a devenit viral marți.

În cadrul site-ului este prezentată o adevărată poveste care implică drone. costume cu rezistență termică, platforma GE's Predix și prima vedere din interior a unui vulcan activ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel