Cum ne influențează viața pantofii pe care îi purtăm. Aleși corect, deschid chakrele unei persoane. Care sunt cei care aduc noroc

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Rachel Claire)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Rachel Claire)

Pantofii sunt un element foarte important din garderoba fiecăruia dintre noi. Ba, mai mult, aceştia ne-ar influenţa nivelul general de energie. Iată de ce este important să fim atenţi la ce pantofi purtăm şi cum anume facem acest lucru. 

Pantofii selectaţi corespunzător deschid chakrele unei persoane, au un efect favorabil asupra stării de spirit şi a norocului, întăresc energia unei persoane. Acest articol trebuie tratat cu o deosebită grijă.

Starea pantofilor

Pantofii sunt responsabili pentru stratul inferior al biocâmpului nostru. Aceasta este baza a tot. Nu e de mirare că mulţi experţi cred că pantofii ar trebui să fie întotdeauna în stare perfectă. Psihologii, la rândul lor, observă că primul lucru căruia o persoană îi acordă întotdeauna atenţie este starea pantofilor interlocutorului, scrie Rador, citând actualno.com.

Pantofii sunt baza succesului în dragoste, în afaceri şi în domeniul financiar. Pantofii curaţi sunt o sursă de lumină şi energie creativă. Dacă dintr-un motiv oarecare trebuie să purtaţi nişte pantofi care nu sunt în cea mai bună stare, este mai bine să purtaţi o mantră pentru noroc. Vă va ajuta să evitaţi problemele în afaceri.

Ce pantofi atrag ghinionul?

Pantofi vechi care nu au fost purtaţi

Pantofii vechi care adună praf în dulap atrag energie negativă. Chiar şi pantofii care au fost purtaţi doar de câteva ori şi apoi abandonaţi pot fi o sursă de probleme. Dacă în casă aveţi pantofi pe care nu îi poartă nimeni, este mai bine să-i vindeţi sau să-i aruncaţi.

Pantofi străini

Multe fete şi femei împrumută pantofi, cizme, adidaşi de la prietene. Nu este nimic bun în asta, pentru că bunurile altor oameni sunt saturate cu energie străină. Este mai bine să nu daţi sau să luaţi lucrurile nimănui, în special pantofii. Dacă aţi cumpărat adidaşi sau pantofi de marcă scumpi de la cineva, atunci nu vă grăbiţi să-i purtaţi. Lăsaţi-i câteva zile lângă ceilalţi pantofi din casă. Astfel vor dobândi din energia dumneavoastră.

Pantofi rupţi

Dacă purtaţi adesea pantofi rupţi, ghinionul s-ar putea să se ţină de dumneavoastră. Pantofii rupţi sunt cauza problemelor financiare, a problemelor la locul de muncă, a uitării. Găurile în pantofi cresc probabilitatea de a pierde ceva şi de a nu-l recupera.

Pantofi incomozi

Când pantofii sunt mai mari sau mai mici, întotdeauna acest lucru se reflectă asupra mersului, ne face iritabili.

Ce pantofi aduc noroc?

Pantofi coloraţi

Pantofii sau bocancii nu trebuie să fie neapărat strălucitori. Dacă nu există pantofi de o anumită culoare, puteţi folosi branţuri colorate. De asemenea, acestea vor aduce un mare noroc. Cele mai bune culori pentru a atrage norocul financiar sunt albastru, roşu şi negru. Noroc în dragoste veţi avea cu pantofi sau branţuri albe, portocalii, verzi.

Pantofi cu toc sau talpa groasă

Tocurile fac o femeie puţin mai înaltă. Este grozav pentru stima de sine. Singurul caz în care tocurile pot împiedica şi speria norocul este dacă o femeie se simte inconfortabil în astfel de pantofi. În general, cu cât talpa este mai înaltă, cu atât mai bine.

Pantofi noi

Un pantof nou sporeşte temporar stima de sine a unei persoane. Toate lucrurile noi au un efect bun asupra energiei, deoarece nu au avut încă timp să ne absoarbă propriile frici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel