Cum face un bărbat bani din spaima oamenilor - VIDEO

Un bărbat cu un dezvoltat spirit de antreprenor face bani printr-o metodă mai puțin întâlnită, profitând de pe urma fricii oamenilor. Acesta percepe o taxă pentru a ajuta diferite persoane să traverseze un pod ce îi înspăimântă pe trecători.

Podul William Preston Lane Jr. Memorial, cunoscut drept Bay Bridge, din SUA, reprezintă o adevărată spaimă pentru cei nevoiți să îl traverseze. Structura este una dintre cele mai lungi și cele mai de temut de acest gen din lume, potrivit ziarulalb.ro.

“Toată lumea vorbeşte despre teama de a traversa podul. Când le-am spus oamenilor că am găsit pe cineva care îmi va conduce maşina pentru a traversa podul, au râs la început. Însă, adevărul este că tuturor le este frică de pod”, a declarat Carolyn Casey, care locuieşte în Washington şi trebuie să traverseze podul pentru a ajunge la cea de-a doua casă, pe care o are în St. Michaels, Maryland.

Un antreprenor local, Alex Robinson, a decis să profite de pe urma fricii oamenilor, taxându-i pentru a-i ajuta să traverseze podul în propriile lor maşini.

Tunel pe sub apă și dimensiuni impresionante

Podul a fost catalogat de revista Travel & Leisure Magazine drept al noulea cel mai înfricoşător pod din lume, din cauza fricii pe care o provoacă în rândul locuitorilor din Maryland. Traversarea Bay Bridge este considerată o adevărată aventură.

Construcția se întinde pe o distanţă de 6.900 de metri, iar cel mai înalt punct se află la 56 de metri. De multe ori, uriașa structură este afectată de furtuni puternice, vizibilitatea devenind foarte redusă.

La startul călătoriei, conducătorii auto trebuie să treacă de o zonă curbată a podului, urmată de o porţiune în urcare, după care urmează o coborâre abruptă. Podul se continuă cu un tunel sub apă, pentru a permite navelor să treacă pe deasupra, iar acoperişul acestuia provoacă o stare de claustrofobie.

Alex Robinson a declarat că, de cele mai multe ori, trebuie să joace rolul unui psiholog pentru cei pe care îi ajută: “Cei mai mulţi clienţi, extrem de stresaţi, vorbesc foarte mult în timpul călătoriei, pentru a uita unde sunt. Stresul şi anxietatea lor depind de starea mea psihică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel