Cum au reacționat oamenii când au văzut 2 mil de dolari pe stradă - Video

Cutii care conțineau aproape două milioane de dolari în bancnote au căzut miercuri dintr-un vehicul blindat pe o stradă din Hong Kong. Pietonii și șoferii din zona au profitat de ocazie, pentru a-și rotunji bugetele de sărbători.

Circulaţia s-a oprit pe strada Gloucester, în centrul Hong Kong-ului, când şoferii de taxi au coborât din maşini pentru a strânge, alături de numeroşi pietoni, sute de bancnote împrăştiate, în ajunul Crăciunului.

Poliţişti au sosit imediat la faţa locului pentru a securiza zona.

În total, peste 1,96 milione de dolari au căzut din vehiculul blindat, conform oficilităților.

Este imposibil de evaluat suma de bani recuperată de poliţişti.

"Orice persoană care va găsi bancnotele în cauză va trebui să le restituie poliţiei cât mai curând posibil. În caz contrar va comite un furt", a avertizat poliţia printr-un comunicat, conform Mediafax.

 

Conform comisarului Wan Siu-hang, şoferul vehicului blindat a respectat în totalitate traseul, fără a-şi da seama că portiera din spate a vehiculului era deschisă.

Abia în momentul în care a ajuns la destinaţie el "a descoperit că portiera era deschisă", a spus Wan presei. El a precizat că poliţia va efectua o anchetă în baza numerelor de serie înscrise pe bancnote.

Conform unor experţi intervievaţi de presă, păstrarea bancnotelor însuşite în urma acestui incident ar putea constitui un furt pasibil cu o pedeapsă de până la zece ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel