Cum arată adolescenta cu chip de Barbie și corp de bărbat

O adolescentă de 18 ani din Rusia este o combinație neobișnuită între delicat și masculin, având o față de porțelan și un corp extrem de musculos.

Julia Vins a început să meargă la sala de forță la vârsta de 15 ani, iar acum poate ridica până la 181 de kilograme, greutatea medie a unui leu, relatează Daily Mail.

Adolescența deține deja trei recorduri mondiale la ridicări de greutăți și spune că vrea să acumuleze în continuare masa musculară, atât cât îi va permite corpul.

Oamenii mă știu drept Barbie musculoasă. Îmi place această comparație, este drăguță. Am acești ochi mari și verzi, îmi place să mă machiez, dar, în același timp, sunt puternică. Pot să ridic 180 de kilograme la antrenamente și vreau să devin cât mai mare posibil”, mărturisește Julia.

Deși era o fată fragilă, ea s-a simțit atrasă de sala de forță în urmă cu trei ani, nefiind mulțumită de felul în care arăta.

Am început să copiez exercițiile barbaților care veneau la sală. Nu m-au făcut mai puternică, dar am început să ridic greutăți. Mi-a plăcut foarte mult și atunci am știut care este țelul meu- să fac mușchi”, spune tânăra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel