CSOP: USL a coborât sub 50%. Antonescu, aproape de cota lui Băsescu

Ponta Antonescu
Ponta Antonescu

Un sondaj CSOP, dat publicității de Evenimentul Zilei, susține că USL a coborât la 48 de procente, ca opțiune de vot, iar Crin Antonescu s-a prăbușit la 21 la sută, cotă de încredere. Liderul PNL este plasat de acest sondaj cu doar 2 procente peste Traian Băsescu. Sondajul de opinie a fost efectuat în perioada 28 septembrie- 3 octombrie. În cercetările CSOP, Antonescu era creditat cu 28 la sută încredere, la nivelul lunii iulie.

Victor Ponta s-a erodat ușor, la guvernare, pierzând patru procente la capitolul încredre, de la instalarea în Palatul Victoria. Sondajul CSOP îl plasează pe Ponta la 28%, încredere. Mihai Răzvan Ungureanu a scăzut un procent, de la 21 la 20 la sută, față de ultima cercetare CSOP, din august 2012. Doar Traian Băsescu a urcat, de la 16 la 19 procente.

Potrivit CSOP, Uniunea Social Liberală se află sub 50% intenţie de vot. 48% dintre respondenţi au afirmat că vor vota USL la alegerile de pe 9 decembrie, în scădere cu 2 procente din august. ARD se află la cota PDL, de 23 la sută, în urcare cu 2 procente față de august. Dan Diaconescu a rămas la 14% încredere, neinfluențată de scandalul Oltchim.

CSOP este institutul sociologic cu care lucrează, de regulă, PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel