Cristina Pocora demisionează din conducerea PNL Ialomița

pocora dece
pocora dece

Cristina Pocora anunță într-o postare pe blogul personal că demisionează din funcțiile de vicepreședinte al PNL Ialomița și președinte interimar al organizației PNL Slobozia. Ea pune decizia ei pe teama blocajelor întâmpinate de PNL Slobozia în încercările sale de reconstrucție. Pocora rămâne în continuare membru al Partidului Național Liberal.

Cristina Pocora a fost aleasă deputat PNL în circumscripția electorală nr. 23 Ialomița, colegiul Uninominal nr. 1.

”Subsemnata Cristina-Ancuţa Pocora, vicepreşedinte al organizaţiei PNL Ialomiţa şi preşedinte interimar al organizaţiei PNL Slobozia, prin prezenta, îmi prezint demisia din funcţiile politice mai sus numite, urmând să rămân simplu membru activ al PNL în organizaţia PNL Feteşti. La baza deciziei mele, stau evenimentele din ultima lună, în care orice încercare de reconstrucţie în cadrul organizaţiei PNL Slobozia, în calitate de preşedinte interimar, a fost blocată şi, de asemenea, atmosfera tensionată din cadrul BPJ PNL Ialomiţa”, își începe liberala postarea de pe blog.
Pocora amintește că în iarna lui 2012 a acceptat, din partea Biroului Politic Județean, interimatul conducerii organizației din Slobozia și proiectul de revigorare a organizației municipale.
”Am crezut că toată lumea doreşte să avem o organizaţie puternică la Slobozia, o organizaţie pe care să o întârim prin atragerea unor oameni noi, o organizaţie care alături de organizaţiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia şi PC Slobozia) să facă o echipă puternică pentru alegerile prezedenţiale din 2014 şi, mai mult decât atât, să oferim cetăţenilor din Slobozia şi din Ialomiţa o alternativă de dreapta, serioasă şi cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016 ”, mai scrie Pocora.
Cristina Pocora se declarată deranjată de unii membri ai organizației județene care nu fac decât să alerge după funcții, evitând confruntările electorale.
”Eu cred în echipe formate din oameni serioşi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat întotdeauna doar după funcţii şi nu şi-au testat niciodată capacităţile în confruntări electorale. Din pacate, prezenţa unor astfel de oameni în BPJ reprezintă un disconfort pentru toţi ceilalţi membri ai Biroului. Atât de la nivelul organizaţiei PNL Feteşti cât şi în calitatea mea de deputat liberal de Ialomiţa, voi continua să susţin acele proiecte corecte ale organizaţie PNL Ialomiţa şi îmi voi exprima întotdeauna punctul de vedere, chiar criticând acţiunile care nu slujesc celor care simpatizează sau susţin PNL, celor care gândesc sau acţionează liberal”, încheie liberala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel