Cristian Seidler: Vlad Voiculescu NU s-a autopropus la Ministerul Sănătăţii

Facebook Cristian Seidler
Facebook Cristian Seidler

Deputatul USR-PLUS Cristian Seidler a spus că informaţia potrivit căreia Vlad Voiculescu s-ar fi autopropus în cadrul unei şedinţe a partidului pentru a fi propus din nou ca ministru al Sănătăţii este falsă. 

Vlad Voiculescu s-ar fi autopropus ca ministru al Sănătății în ședința USR-PLUS care a avut loc în noaptea de luni spre marți, potrivit unor surse politice, citate de Știrile Pro TV.

Conform surselor citate, Voiculescu a luat cuvântul, s-a autopropus ca ministru al Sănătății, după care... a urmat un ”moment lung” de liniște. Colegii săi din USR-PLUS au trecut peste acest moment fără să supună la vot această propunere. Mai mult, ulterior nici nu s-a mai discutat despre subiectul revenirii sale în fruntea Ministerului Sănătății.

Seidler spune că informaţia este falsă 

"Sunt în Biroul Naţional al USR, am fost la şedinţa de aseară. Informaţia conform căreia Vlad Voiculescu s-ar fi autopropus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii este o minciună", a declarat Cristian Seidler la România TV. 

Vlad Voiculescu a fost demis din funcţia de ministru al Sănătăţii săptămâna trecută de către premierul Florin Cîţu, mutare care a stârnit o adevărată criză în coaliţia de guvernare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel