EXCLUSIV  Cristian Galescu, probleme cu firmele la Lugoj: Ajungem la judecată

Vlad Manolache / 10 oct 2018 / 19:12 Salveaza PDF Comentarii

Cristian Galescu, viceprimarul oraşului Lugoj, a explicat ce probleme există la nivelul adminstraţiei locale şi cum influenţează ele procesul de dezvoltare. 

Cristian Galescu a explicat care sunt cauzele pentru care proiectele se derulează atât de greu la nivelul administraţiei locale. Viceprimarul dă exemple pe care le întâmpină administraţia locală a Lugojului, unde finanţarea nu reprezintă nicio problemă.

"Cu asta trebuie să ne luptăm"

"Din păcarte, ne confruntăm cu probleme care pentru mine reprezintă oarecum o dezamăgire. Destul de multe firme care participă la licitaţii şi le câştigă nu îşi respectă întocmai condiţiile pe care ar trebui să le respecte: întârzie cu lucrările, au diverse probleme, se întâmplă să mai intre una în insolvenţă. Iar atunci toate proiectele pe care le ai şi pe care le-ai termina într-un timp mult mai scurt, pentru că finanţarea, la noi nu este niciun fel de problemă, este asigurată, se întind pe mai mult timp decât am fi estimat inţial. (...) La noi ajungem în situaţia de a te judeca cu ei, de a rezolva prin hotărâri judecătoreşti probleme care s-ar putea rezolva mult mai simplu, dar din păcate asta este legislaţia şi cu asta trebuie să ne luptăm.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23