EXCLUSIV  Cosette Chichirău, PRIMA REACȚIE după ce Dan Barna a fost reconfirmat!

Deputatul USR Cosette Chichirău a făcut câteva precizări după ce Dan Barna a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al partidului. Aceasta a menţionat că votul avea un rezultat previzibil, dar şi că demisia este un act unilateral. De asemenea, deputatul USR i-a transmis un mesaj liderului partidului. 

"Este foarte previzibil rezultatul votului, era previzibil că va fi reconfirmat, nu era necesară consultarea asta. Demisia este un act unilateral, nu întrebi dacă să îţi dai sau nu demisia. Dacă nu voia să demisioneze, putea foarte bine să rămână preşedinte. Avem înaintea noastră alegerile locale şi parlamentare şi trebuie să ne îndreptăm atenţia spre ele imediat şi sper că echipa de strategie pentru locale şi parlamentare va fi mai extinsă şi va include mai mulţi oameni, şi din opoziţia din USR. Asta este ce voiam noi, de fapt, după alegeri", a declarat Cosette Chichirău, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Chichirău rămâne în USR. Mesaj pentru Dan Barna

"Eu aştept măsuri care să pună partidul într-o poziţie excelentă pentru locale, nu neapărat demisia lui Dan Barna. Contrar a ceea ce s-a scris, eu nu i-am cerut demisia. Am spus că s-au făcut erori de strategie, care trebuie îndreptate. Nu neapărat să plece Dan Barna. Echipa de strategie din jurul său trebuie să fie mai incluzivă şi cred că Dan Barna înţelege acest mesaj şi va da un mesaj de unitate, am încredere că va face asta. 

Eu o să rămân în USR, am de gestionat alegerile locale în judeţul Iaşi. Eu sunt candidat la primăria municipiului Iaşi şi intenţionez să câştig. Dar cred că experienţa mea şi a altor colegi ar fi de folos pentru întreg partidul în vederea alegerilor locale, astfel încât să avem un mesaj unitar, de la centru, care să rezoneze cu tot partidul", a mai spus Cosette Chichirău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel