Consilierii prezidențiali, cu mașini oficiale la Mișcarea Populară

consilierii prezidentiali
consilierii prezidentiali

Consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu şi Daniel Funeriu au venit, miercuri, la lansarea filialei Mişcării Populare - Galaţi, cu maşini oficiale. În legătură cu acest fapt, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a precizat că este conform cu regulamentul SPP, în cadrul protecţiei "24 de ore din 24" care li se asigură.

[caption id="attachment_318425" align="alignleft" width="287"] Sursa foto: viata-libera.ro[/caption]

Potrivit Mediafax, cei trei consilieri prezidențiali, Cristian Diaconescu, Sebastian Lăzăroiu şi Daniel Funeriu, care au participat, miercuri seară, la Galaţi, la lansarea filialei locale a Mişcării Populare, au sosit cu trei autoturisme Mercedes, care au fost parcate în curtea Muzeului de Ştiinţe ale Naturii, unde s-a desfăşurat evenimentul.

La remarca jurnaliştilor, în conferinţa de presă care a urmat dezbaterii între conducerea fundaţiei şi susţinătorii din Galaţi, că va apărea o ştire că liderii Mişcării Populare au venit la Galaţi cu maşinile aparținând Administrației Prezidențiale, Sebastian Lăzăroiu şi Cristian Diaconescu nu au negat, însă au evitat să răspundă concret.

Întrebat cine va deconta costul combustibilului, Cristian Diaconescu a răspus: "Bun! Am rezolvat-o..."

Solicitat să comenteze situația, purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Bogdan Oprea, a declarat: "Potrivit regulamentului organizare şi funcţionare al SPP, care are caracter secret, pentru consilierii prezidenţiali care au rang de miniştri, ca şi pentru toţi ceilalţi miniştri, se asigură protecţie SPP pentru deplasările lor. Acestea se fac cu maşini verificate de SPP şi aflate sub protecţia Serviciului. Acest lucru este valabil pentru orice fel de deplasări, protecţia fiind permanentă, 24 de ore din 24", a precizat Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel