Concert de Crăciun, susținut de maestrul Grigore Leșe. De unde poți procura bilete

Eveniment de excepție care vestește Crăciunul, duminică, 20 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului, susținut de maestrul Grigore Leșe.

Lumea fabuloasă a colindelor tradiționale românești se va deschide publicului pe 20 decembrie prin glasul tulburător al personalității marcante a culturii românești: maestrul Grigore Leșe.

Grigore Leșe și cetele de colindători vor aduce și în acest an publicului, la fel ca în 2014, bucuria sărbătorilor de iarnă printr-un concert de marcă.

Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este Doctor în Muzică cu calificativul "Summa cum Laudae", Doctor "Honoris Causa" al Universității de Vest „Vasile Goldiş" Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale.

Concertul extraordinar Grigore Leșe face parte din Proiectul național cultural Artă Contra Drog, initiat de CIADO România, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici.

Biletele se pot procura de la Sala Palatului , www.vandbilete.ro , www.myticket.ro , www.eventim.ro , www.bilete.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel