Concediere bizară: 75 de capre, date afară pentru că nu şi-au făcut bine treaba

Un grup de capre aduse să mănânce buruienile într-un parc din Salem, capitala statului Oregon, a fost concediat pentru că animalele au mâncat toate plantele, fără discriminare, au costat mai mult decât peisagiştii şi miros mult mai urât, a declarat un oficial din guvernul local, citat de Reuters.

Potrivit unui program pilot, cei 75 de ţapi şi capre ar fi trebuit să mănânce muri armeni, iederă şi alte plante dăunătoare care sufocă vegetaţia din parcul cu o suprafaţă de circa patru hectare. Însă programul s-a încheiat în luna noiembrie, iar administraţia nu intenţionează să îl reia, a anunţat vineri un oficial din Administraţia Parcurilor, Keith Keever, scrie news.ro.

Conform unui raport al Consiliului local, caprele au costat administraţia locală 20.719 dolari, suma fiind de cinci ori mai mare decât ar fi costat întreţinerea parcului de către un peisagist ajutat de deţinuţi. În plus, caprele nu şi-au îndeplinit corect sarcinile de serviciu, având în vedere că au devorat plantele ornamentale din parc iar uneori au mâncat numai frunzele murilor şi au lăsat în urmă crengile pline de ţepi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel