Claudia Ţapardel, atac FULMINANT la adresa Guvernului, după declaraţiile preşedintelui: Subiect umflat ARTIFICIAL de laboratoarele PNL

Claudia Ţapardel (PSD) a lansat un atac fulminant la adresa Guvernului Orban după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a criticat intens pe social democraţi pentru trecerea tacită de Camera Deputaţilor a proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc. 

"Distrugeți țara prin guvernarea voastră incompetentă și vreți să băgați gunoiul sub preș cu fake news și minciuni mizerabile!!!

Ticăloșia celor de la PNL este fără margini! Pentru a-și acoperi propria incompetență și prostie au inventat un subiect inexistent - "autonomia Ținutului Secuiesc", propunere care a trecut tacit de Camera Deputaților, din cauza unui parlamentar PNL inconștient, infectat cu COVID-19, care în loc să stea acasa a adus virusul în Parlamentul României, ducând la suspendarea temporară a activităților de plen.

PSD a fost singurul partid parlamentar care, din 1993 și până în prezent, s-a opus constant și fără echivoc acestor inițiative. În 2005, în Senatul României, senatorii PSD, PC și PRM au respins o asemenea propunere, susținută de PNL, PD și UDMR.

Proiectul de lege privind înființarea „Ținutului Secuiesc" nu va trece niciodată de Senatul României, unde PSD are majoritatea.", a scris Claudia Ţapardel pe Facebook. 

"Subiectul umflat de laboratoarele PNL se va încheia"

"Și astfel se va încheia acest subiect umflat artificial de laboratoarele de intoxicare PNL-iste pentru a distrage atenția romanilor de la adevăratele probleme cu care se confruntă țara:

- criza sanitară: lipsa testării populației, lipsa apăraturii medicale, a echipamentelor de protecție și sanitare, lipsa unei alocari bugetare adecvate pentru Sănătate!

- criza ecomomică fără precedent: lipsa măsurilor de redresare ecocomică, lipsa de viziune, de strategie, pierderea locurilor de muncă de milioane de români, falimentul a numeroase companii.

- contracte dubioase de milioane de Euro cu dedicație pentru clientela PNL-istă în plina pandamie, pe spatele și suferința românilor.

- trimiterea sau mai bine spus exportarea românilor pentru a muncii ca sclavii pe plantațiile din Germania, fără nici un fel de măsuri de protecție și pe baza unor contracte ce au prevederi privind condițiile de muncă specifice Evului Mediu.

- criza alimentară iminentă având în vedere situația critică din agricultură: seceta și lipsa recoltelor de cereale care va fi generată de aceasta, exportul masiv de cereale în plină criză, când toate celelalte țări își făceau rezerve.

- creșterea fără precedent a prețurilor la alimentele de bază și materiale sanitare, care putea fi stopată prin plafonarea prețurilor.

Încetați cu minciunile, încetați cu manipularea și ticăloșia, nu mai agitați apele și tulburați populația cu subiecte inexistente! Guvernați în interesul românilor, dar știm cu toții că nu sunteți capabili!", a mai scris Ţapardel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel