EXCLUSIV  Ciuvică - Tache, CONTRE pe cine a dat jos USR-ul! ”Un ratat politic” vs. Iohannis. ”I-a oferit doar PRETEXTUL”

Miercurea Neagră
Miercurea Neagră

Mugur Ciuvică și Diana Tache s-au contrazis despre cine a dat jos USR-ul de la guvernare.

În timp ce Mugur Ciuvică afirmă că președintele Klaus Iohannis a dat afară USR-ul de la guvernare, Diana Tache spune că au plecat singuri. Ei nu au ratat momentul să vorbească și despre Coldea și Ghiță, discuție care a atras cuvinte acide la adresa fostului lider politic, acum fugit în Serbia. 

"Iohannis i-a dat pe fraierii ăia jos, după care nici "pâsss" nu a mai zis.", a spus, la un moment, dat Mugur Ciuvică.

"Deci asta cu Iohannis i-a dat jos pe USR-iști este ca aia că l-a dat Iohannis pe Coldea, sincer. Pe Coldea l-a dat jos Ghiță. A, faptul că a semnat... sincer...", a intervenit Diana Tache.

”Un ratat politic”

"Haideți doamnă, cu gluma asta.. haideți să fim serioși. (...) Ghiță, unul care face pe el de frică pe la Belgrad pe acolo, stă de 6 ani pe acolo. Vai de capul meu, un ratat politic.", a spus Ciuvică.

"Ghiță, ratat politic? Domnule, sunteți pe altă planetă.", a intervenit Bogdan Chirieac.

"Căutați în arhivă la Antena 3 cum cânta cu avocatul ăla, când au luat 1,5% la alegeri în 2016 și a fugit la Belgrad, nu îl mai urmărește nimeni pe aici. Ghiță i-a oferit doar pretextul lui Iohannis ca să îl dea jos pe Coldea, nu l-a dat jos. Iohannis nu era obligat sau nu să o facă pentru alea două poze. SRI-ul era pregătit să îl spele pe Coldea, au făcut comisie și au zis că e ok că nu e nicio problemă și a venit Iohannis și a zis: Gata, e plecat ăsta. A rămas ăsta cu gura căscată. Dacă Iohannis voia să îl țină pe Coldea, îl mai ținea 100 de ani.", a spus Mugur Ciuvică. 

De ce a plecat USR-ul de la guvernare

"Revenind, nici de data asta nu i-a dat afară pe USR-iști Iohannis.", a spus Diana Tache. 

"Cu USR-ul Iohannis le-a spus "dați-i afară" și i-au dat afară. Le-au zis să îi dea afară pe ministru, l-au dat afară pe ministru, după care a zis "dați-i complet afară, nu e nicio problemă, faceți cu PSD guvernare". Cine altcineva, Ghiță?", a întrebat Mugur Ciuvică. 

"Nu vă amintiți momentul în care în fiecare zi Cîțu era întrebat de presă: "Îi dați afară pe ăștia? Ce faceți, rupeți coaliția"? Și el zicea: "Încă analizăm". Ei au ieșit de la guvernare.", argumentat Diana Tache.

"Nu, i-a scos ăsta că ei au spus să îl demită pe Cîțu și Iohannis le-a spus: "Nu, Cîțu rămâne, plecați voi".", a spus Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel