Cîţu acuză PSD că face legi special pentru el. Social democraţii, răspuns FULMINANT. "Ne arată că îi este teamă"

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, preşedintele interimar al Senatului, i-a răspuns ministrului de finanţe, după ce Florin Cîţu îi acuzase pe social-democraţi că vor să facă o lege cu dedicaţie pentru el. 

Astfel, PSD are un proiect de lege prin care refuzul repetat al unui ministru de a se prezenta în faţa Parlamentului constituie infracţiune. 

"Într-o postare recentă, ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu, ne arată că îi este teamă. Domnul Cîțu ne spune că Parlamentul României ar avea în dezbatere o lege care ar urmări “să îl trimită la pușcărie” pe vistiernicul țării, fără să ne spună de ce crede că un întreg Parlament, din care și el face parte, ar vrea să se pună cu un român preocupat de pădurile din județul Vâlcea și de desființarea comisiilor ministeriale interesate și ele de protejarea avutului țării, dar dintr-o perspectivă publică.

Această reacție arată apartenența, fără dubiu, la PNL, partid pentru care aroganța și impostura reprezintă criterii de selecție pentru guvern. Dar ce spune proiectul de lege de care se teme domnul Cîțu? Că refuzul repetat al unui ministru de a se prezenta în fața Parlamentului constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani. A fost cumva domnul Cîțu invitat în mod repetat în Parlament și a refuzat să se prezinte? Ascunde ceva despre finanțele țării, ce nu ar trebui să știe Parlamentul României?

Eu nu cred că această lege îl vizează pe domnul Cîțu, ci această lege de inspirație americană îi vizează pe toți cei care sfidează reprezentanții poporului român crezând că, vremelnic fiind în diverse dregătorii, își permit să se comporte de parcă țara ar fi propriul lor SRL.", a scris Robert Cazanciuc pe Facebook. 

Într-o postare recentă, ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu, ne arată că îi este teamă. Domnul Cîțu ne spune că...

Publicată de Robert Cazanciuc pe Joi, 15 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel