Ciolacu, exploziv după retragerea lui Orban. DECIZIE a PSD

Marcel Ciolacu a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea lui Ludovic Orban din poziția de premier desemnat. 

”Nu vom propune un candidat la Cotroceni pentru că președintele s-a antepronunțat și nu are rost să propunem un candidat de la PSD. Excludem să susținem un premier PNL. Nici pe Nicolae Ciucă, dacă în spatele lui se ascunde PNL.” a spus Marcel Ciolacu, la Digi24. 

”Nu e problema PSD că și-a depus Orban mandatul, noi ne-am apărat dreptul și ne-am adresat CCR. Am încălcat vreo lege sau regulament? La cum arată hotărârea CCR, alții au încălcat” a subliniat președintele PSD. 

Despre anticipate, Marcel Ciolacu a afirmat că este o variantă dacă nu se formează o majoritate parlamentară: ”PSD e pregătit de anticipate”. În schimb, ar susține un guvern de specialiști până la alegerile parlamentare la termen. 

Cine decontează blocajul? ”Cine l-a creat” a răspuns Ciolacu, adăugând: ”După ce a fost îndepărtat Guvernul Orban, am venit cu propunere de premier care a fost declinată. Din acel moment, răspunderea aparține PNL și președintelui.”

Cât despre absența de la vot, afirmă că a trebuit să participe la o mascaradă: ”Dacă decizia CCR era alta, am fi participat la votul de ieri.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel