Ciolacu, culise PNL - PSD la vila Lac: Dvs. credeți că Florin Cîțu e decizional?

Captură video - Facebook: Marcel Ciolacu
Captură video - Facebook: Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a vorbit despre ultimele scenarii privind susţinerea Guvernului condus de Nicolae Ciucă.

"În interiorul partidului există o opţiune clară de a nu susţine un Guvern minoritar. Nu s-a luat o altă decizie încă (n.r. întrebat dacă PSD va intra la guvernare)", a declarat Marcel Ciolacu. 

Florin Cîţu nu vrea PSD la guvernare. Ciolacu, acid 

La întâlnirea dintre PSD şi PNL de marţi, social-democraţii au cerut jumătate din ministere şi un minister avizator (Finanţe sau Justiţie, Fonduri Europene, Sănătate, Interne sau Apărare). Florin Cîţu, preşedintele PNL, a spus nu, anunţă Antena 3. 

Întrebat ce părere are despre această decizie a lui Florin Cîţu, Marcel Ciolacu a răspuns acid. 

"Dvs credeţi că dl Florin Cîţu este decizional în ceea ce priveşte ce se întâmplă în România în acest moment?", a mai punctat Marcel Ciolacu. 

Ciucă vrea armistiţiu

"Am văzut că în continuare celelalte partide PSD şi USR continuă să rămână cantonate în poziţia pe care au avut-o chiar înainte de această nominalizare (n.r. - a lui Nicolae Ciucă) deşi în spaţiul public spun mereu că ar dori să deblocheze această criză. Venim astăzi cu încă un element nou care sperăm noi să deblocheze această situaţie măcar pentru o perioadă, să avem un guvern cu puteri depline pentru perioada următoare, perioadă care trebuie gestionată de către un guvern cu puteri depline.

Astăzi, premierul desemnat Nicolae Ciucă a trimis către liderii politici ai partidelor parlamentare un document care este de fapt un armistiţiu prin care toate aceste partide politice vor susţine acest guvern minoritar pe o perioadă determinată pe care o vom discuta şi vor susţine şi în Parlamentul României prin proiecte, nu vor sabota activitatea acestui guvern până trecem de această iarnă. Bineînţeles că între timp avem timp să discutăm, dar e nevoie să deblocăm această criză politică. Venim cu acest document pe care îl semnăm toţi liderii politici, suntem de acord să deblocăm această criză. Dacă nici acum nu înţelegem importanţa situaţiei prin care trece România şi celelalte partide nu înţeleg să facă un pas spre a debloca criza, cred că ne îndreptăm cu paşi repezi spre o situaţie pe care nu o mai putem gestiona, iar responsabilitatea va fi a acestor partide, USR şi PSD", a declarat, marţi, preşedintele PNL, Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel