CEx PSD. Marian Oprișan: Nimeni nu schimbă regula jocului

Marian Oprișan
Marian Oprișan

În cadrul unei declarații de presă Marian Oprișan a făcut precizări cu privire la alegerile din interiorul Partidului Social Democrat. 

”Noi și organizația Vrancea o susținem pe doamna Viorica Dăncilă la funcția de președinte a Partidului Social Democrat. Eu rămân la ideea mea și nu fac niciun secret din acest lucru.

PSD a funcționat mult mai bine atunci când secretarul general și președintele executiv au fost desemnați de către comitetul executiv la propunerea președintelui partidului. După părerea mea și funcția de secretar general și funcția de președinte executiv trebuie să fie niște funcții implicate, cu oameni implicați, cu oameni care să țină legătura cu organizațiile și să se ocupe de problemele interne ale partidului.

Congresul este suveran. Nu pot nici eu nici doamna Dăncilă și nici altcineva să schimbe regula jocului. Deci dacă Congresul partidului decide revenirea la tipul de statut și de organizare ca în momentul în care secretarul general și președintele executiv erau numiți de către comitetul executiv, e o opțiune. (...) Congresul este decident suprem și vă asigur că Congresul va decide cel puțin revenirea la forma inițială”, a declarat Marian Oprișan înainte de CEx-ul PSD de astăzi. 

Vezi și: Tensiuni înainte de Congresul PSD. Ce a decis Paul Stănescu: Asta voi face!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel