Cele 7 medalii ale succesului, o construcție editorială inovatoare

La Editura Polirom a apărut o nouă carte scrisă de Georgeta și Ion-Ovidiu Pânișoară: Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinți și copii. Construcția editorială inovatoare, conține povestiri pentru copii – care vor înțelege și dezvolta calitățile necesare celor 7 medalii: curajul de a vorbi în public, cooperarea/rezolvarea conflictelor, răbdarea, empatia, perseverența, curiozitatea, creativitatea și colțul părintelui (unde există alte exerciții prin care trăsătura respectivă se poate forma și optimiza).

Pentru ca adulții de mâine să aibă un viitor bun, părinții au nevoie de sprijin și copiii au nevoie de îndrumarea părinților. Bazată pe experiența autorilor (profesori universitari din domeniul științele educației și psihologiei la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București) Cele șapte medalii ale succesului este un volum deopotrivă pentru părinți și copii.

Noul volum de psihologie și pedagogie practică este un excelent instrument de educație pentru părinți (acasă), dar și pentru profesori (la clasă). Fundamentarea psihologică și pedagogică este evidentă în cele mai mici detalii: spre exemplu culorile medaliilor sunt relevante – la nivel psihologic și educațional – cu trăsătura descrisă (astfel, activismul dat de culoarea roșie este bine calibrat pe curajul de a vorbi în public, calmul indus de culoarea albastră este atribuit răbdării etc.).

Volumul se găseste în librării și pe site-ul editurii (www.polirom.ro), iar pe site-ul www.performante.ro este postată una dintre povestiri (cea despre medalia răbdării – link direct: http://performante.ro/cele-7-medalii-ale-succesului).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel