Cel mai ciudat lucru la început de 2014. Ce este Dinner Porn - VIDEO

sexy (2)
sexy (2)

Coreea de Sud este sursa cele mai ciudate nebunii de la începutul acestui nou an.

"Mok-bang" sau "dinner porn" înseamnă să se aşeze mai multe feluri de mâncare pe masă pentru unii dintre cei mai mâncăcioşi participanţi care se îndoapă pur şi simplu şi sunt filmaţi în direct în timp ce fac acest lucru, iar înregistrarea este difuzată pe Internet pentru amatorii de asemenea spectacole, care plătesc frumuşel pentru vizionare. Astfel, participanţii cei mai "prolifici" pot face rost chiar şi de câteva mii de dolari pentru o "reprezentaţie", scrie dailymail.co.uk.

Vedeta acestui nou curent sud-coreean este de departe o tânără slăbuţă, dar foarte atrăgătoare, supranumită "Diva", care are cele mai multe cereri de a se produce înfulecând în faţa internauţilor. Pe site-ul coreean Afreeca, unde mănâncă şi stă de vorbă cu cei care o privesc despre mâncărurile pe care le devorează, "Diva" stă şi câte două ore fără să dea nici cel mai mic semn de saţietate sau de plictiseală.

Ea şi-a uimit admiratorii când, la o asemenea masă, a mâncat 30 de ouă prăjite, 12 ştrudele cu carne de vită şi cinci porţii de noodles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel