Ce truc a folosit Cristian Gog pentru a sta trei ore în sicriul de gheaţă

cristian-gog1
cristian-gog1

Cristian Gog, câştigătorul de la Românii au Talent, a uimit din nou pe toată lumea cu ultimul truc: a stat trei ore într-un sicriu de gheaţă. Profesorul Dobrovicescu, specialist în termodinamică, a explicat pentru DeCe News care a fost trucul folosit de mentalist. Folia protectoare în care Gog a fost învelit i-a menţinut acestuia temperatura corpului în limite normale. La nivelul gheţii se păstrează o temperatură de zero grade, însă corpul lui Gog era supraîncălzit şi a reuşit să creeze un echilibru între cele două câmpuri energetice.

Profesorul Dobrovicescu a explicat că în momentul în care corpul este într-un astfel de mediu caută să se autoregleze.  Folia protectoare a fost cea care i-a favorizat lui Gog obţinerea unui echilibru. Cristian Gog a trebuit să se energizeze foarte puternic înaintea acestui număr pentru a avea o temperatură a corpului crescută faţă valorile normale.

Prin învelişul protector care l-a avut, s-a format aşa numitul efect de iglu. Folia protectoare a oprit căldura corpului să se degaje şi astfel s-a creeat un factor de echilibru. Gog a produs la rândul său energie din interior. "Este ca şi cum ai avea nişte emoţii foarte puternice. Când ai emoţii produci energie, iar apoi te simţi extenuat. La fel a făcut şi el doar că şi-a provocat singur surplusul de energie", a explicat profesorul Dobrovicescu.

Trucul folosit de Gog este extrem de riscant. Este nevoie de mult antrenament pentru a ajunge să creezi starea de echilibru şi să îţi stăpâneşti emoţiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel