Ce a pățit un bărbat după ce a băut 10 cutii de Cola pe zi, timp de o lună

Un împătimit al fitness-ului a încercat un experiment inedit pentru a arăta efectele sucurilor cu acid asupra corpului uman.

George Prior, un împătimit al fitness-ului în vârstă de 50 de ani, a băut 10 cutii de cola pe zi, timp de o lună, iar efectele au apărut. Astfel, la sfârșitul experimentului, bărbatul s-a îngrăşat cu 12 kilograme, potrivit mirror.co.uk.

Mai mult, George Prior a început să devină dependent de acest suc şi nevoia zilnică de a bea cola sau de a mânca dulciuri.

CITEȘTE ȘI: Sucuri de fructe zilnic, tensiune arterială crescută

"Cea mai dramatica schimbare a fost greutatea mea: 12 kilograme in 30 de zile. Mi-a crescut si tensiunea si am inceput sa simt nevoia de dulce. I-am facut pe oameni sa se gandeasca la cat zahar consuma si cat de nesanatos este pentru corp. As prefera sa nu repet aceasta experienta. Nu-mi place sa cantaresc atat de mult. Pe langa asta, a fost de-a dreptul iritant sa beau 10 cutii de cola zinic: ma simteam mereu balonat, mergeam des la toaleta si toata casa mea era plina de cutii goale", a explicat el experimentul.

În timpul experimentului său, George și-a păstrat dieta obișnuită, dar a mărturisit că i-a fost greu să mănânce la fel de bine întrucât cola îi dădea o senzație de sațietate. După ce a renunțat la cola, George a slăbit 2.5 kilograme în patru zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel