Ce a găsit o femeie într-o banană din supermarket: "M-am speriat atât de tare, încât am început să plâng"! Putea să moară

Ce a găsit o femeie într-o banană din supermarket: "M-am speriat atât de tare, încât am început să plâng"! Putea să moară / Foto: Pixabay
Ce a găsit o femeie într-o banană din supermarket: "M-am speriat atât de tare, încât am început să plâng"! Putea să moară / Foto: Pixabay

Află în articol ce a găsit o femeie într-o banană cumpărată din supermarket.

Consi Taylor, o britanică în vârstă de 29 de ani, a rămas șocată după ce cumpărat banane de la un lanţ celebru de supermarket-uri. Ajunsă acasă, femeia a vrut să mănânce un fruct, dar când a desfăcut banana, a rămas împietrită. În interiorul ei erau zeci de păianjeni.

"Am văzut nişte puncte albe pe coajă, credeam că sunt puncte de mucegai, însă erau ouă de păianjeni. Au ieşit cu zecile de-acolo, m-am speriat atât de tare, încât am început să plâng.", a spus femeia.

Ulterior, specialiştii au concluzionat că este vorba despre una dintre cele mai periculoase specii de păianjeni din lume, al căror venin poate fi fatal oamenilor, scrie Realitatea.net. Insectele se împrăştiaseră prin toată casa, iar femeia a fost nevoită să se mute cu familia timp de trei zile pentru ca o firmă specializată în deparazitare să extermine toţi păianjenii.

Dacă suferi de această boală NU ai voie să mănânci BANANE sub nicio formă

Bananele conțin de patru ori mai multe proteine, de trei ori mai mult fosfor, de cinci ori mai multă vitamina A și de două ori mai multe vitamine și minerale. Sunt, totodată, bogate în potasiu și fibre. Studiile au arătat că bananele reduc presiunea arterială, două astfel de fructe pe zi scăzând-o cu 10%. Zece banane pe zi pot reduce presiunea sângelui aproape la fel de mult ca și medicamentele, grație potasiului conținut.

Din păcate, însă, banană nu este fructul perfect, cel puțin în unele cazuri. Persoanele care suferă de alergii pot avea reacții la acest fruct, dar la fel se poate întâmplă și în cazul altora, cum ar fi kiwi, mango, avocado, scrie Publika.md.

Dacă te afli în acest caz, ar trebui să fii atent și la ingredientele din iaurturi, creme, batoane energizante etc.. Reacțiile alergice la banane pot apărea imediat după ingerare și la maximum o ora. În cazuri rare se poate ajunge chiar și la șocul anafilactic. Bananele nu sunt recomandate pentru consum nici persoanelor care urmează un tratament pentru boli cardiace Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel