Caz unic: La doar 4 ani este primar în localitatea sa

Cazul unui băiețel în vârstă de doar patru ani este incredibil: el se află la cel de-al doilea mandat de primar al comunității din care face parte. 

Bobby Tuffs, în vârstă de patru ani, a devenit anul trecut pentru a doua oară, primarul localității turistice Dorset din nordul statului Minnesota, potrivit stirileprotv.ro. 

Este adevărat că Dorset are o populație care numără doar 22 persoane, iar când preotul și familia sa se află în localitate, populația crește la 28 de persoane. 

Primarul în vârstă de doar patru ani a fost ales printr-un vot mai puțin democratic, în cadrul festivalului anual 'Taste of Dorset'. 

Pentru a participa la vot, trebuie să dai un dolar, banii strânși fiind ulterior donați în scopuri caritabile. Urnele sunt plasate în magazinele din oraș, iar ulterior, o persoană legată la ochi extrage un bilet dintr-o urmă, iar numele înscris este desemnat primar.

Și pentru că orice primar are o agendă de lucru, prioritățile mult prea-tânărului edil erau la începutul celui de-al doilea mandat strângerea de fonduri pentru o fundație caritabilă, dar și un nou panou de bun-venit în localitatea Dorset, relata anul trecut huffingtonpost.com.

Fără îndoială, Bobby Tuffs este probabil, cel mai drăguț primar din țară și din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel