Cătălin Drulă, FULMINANT la adresa lui Ciucă: Nu este oportun ca un militar să conducă țara

Cătălin Drulă, liderul deputaților USR, susține că nu este oportun ca un militar să conducă România, făcând referire la noul premier Nicolae Ciucă.

 

Cătălin Drulă a fost întrebat dacă îl vede premier pe Nicolae Ciucă și în noul Guvern care urmează a fi format. Liderul deputaților USR a dat un răspuns categoric, afirmând că nu este oportun ca un militar să conducă țara.

"Noi am spus constant în ultimele luni pentru cine a urmărit declarațiile noastre că dorim să facem după alegeri un Guvern cu partenerii noștri naturali de la PNL, dar că dorim în funcția de premier o persoană credibilă și loială față de noi, față de parteneri și care să poată să pună în practică programul reformist pe care l-am gândit prin care statul să nu mai fie un rezervor, banii să nu se mai ducă pe clientelă politică, să nu mai fie funcții călduțe. Ori, în ceea ce privește ultimele două aspecte, adică loialitatea și cea de reformă a statului, am avea niște rețineri dacă ar fi să vorbesc despre trecut. 

Pentru cele două săptămâni desemnarea unui reprezentant al Guvernului, nu cred că e mult de comentat aici, sunt două săptămâni de tranziție. pe termen mai lung, eu personal nu văd cu ochi buni. Eu cred că conducerea țării trebuie să fie un act civil și toată povestea asta de militalizare în general, nu e în valorile europene. Conducerea trebuie să fie civilă. Povestea cu militalizarea devine repetitivă și obositoare. Nu e oportun ca un militar să conducă o țară.", a declarat Cătălin Drulă în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel