Cât costă să faci Revelionul în Palatul Parlamentului și unde ajung banii

Palatul Parlamentului panoramio.ro.jpeg
Palatul Parlamentului panoramio.ro.jpeg

Două săli din Palatul Parlamentului au fost închiriate pentru organizarea Revelionului, în schimbul sumei de peste 10.000 de euro, a declarat luni Directorul general al Centrului Internaţional de Conferinţe al Camerei Deputaţilor, Daniel Marin.

[caption id="attachment_380105" align="alignleft" width="276"] foto: panoramio.ro[/caption]

"Există un contract între Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC) al Camerei Deputaţilor şi firma Ktel Center, pentru data de 31 decembrie. Sunt două săli închiriate, se doreşte organizarea Revelionului. (...) Suma nu este finală (pentru închirierea sălilor - n.r.), vorbim de peste 10.000 de euro pentru ambele săli", a explicat Daniel Marin, citat de Mediafax.

El a spus că prin contractul încheiat cu firma Ktel Center au fost închiriate pentru data de 31 decembrie sala Tache Ionescu şi Sala Unirii din Palatul Parlamentului.

Unde merg banii

Întrebat dacă are acordul conducerii Camerei Deputaţilor pentru închirierea acestor săli în vederea organizării Revelionului, Daniel Marin a transmis că nu este nevoie de acest lucru, deoarece CIC funcţionează în regim comercial cu autofinanţare şi contractul încheiat "este un business". "Nu. Noi funcţionăm în regim comercial cu autofinanţare. Sunt bani pe care îi câştigăm prin activităţile pe care avem voie să le derulăm închiriere de săli, organizare de vizite, mese la restaurant, expoziţii", a precizat directorul CIC.

"Parlamentul nu e circ tv"

Precizările acestuia vin după ce preşedinţele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a fost întrebat despre o reclamă apărută la un post de radio, care vorbea de Revelion la Parlament. "Domnul Daniel Marin, directorul CIC, el este cel care are un plan de management, pe care l-am văzut ambiţios, şi cu el vorbiţi. N-am informaţia", s-a eschivat Valeriu Zgonea în fața ziariştilor. Președintele Camerei Inferioare a Legislativului l-a trimis pe Daniel Marin să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Înaintea acestui moment, Zgonea a mai spus că "Parlamentul nu e circ TV, e Parlament naţional".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel