Caraş-Severin: Liderul filialei judeţene a PSD, Luminiţa Jivan, anunţă susţinerea pentru Viorica Dăncilă la congres

Liderul PSD Caraş-Severin, deputatul Luminiţa Jivan, o va susţine pe Viorica Dăncilă la congresul PSD din 29 iunie, singura care şi-a anunţat, până în prezent, candidatura la preşedinţia formaţiunii politice. 

"Judeţului Caraş-Severin i-au revenit 68 de delegaţi, pentru că nu a fost modificat numărul delegaţilor la niciun judeţ faţă de congresul trecut. Şi-au manifestat interesul de a participa primarii, preşedinţii de organizaţii de comune şi oraşe, preşedintele Consiliului Judeţean, vicepreşedintele CJ, parlamentarii şi consilierii judeţeni. Doamna premier Viorica Dăncilă este singura care şi-a anunţat până acum candidatura, iar eu, în nume personal, o voi susţine", a declarat Luminiţa Jivan, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa.

Referitor la moţiunea de cenzură care a fost respinsă marţi în Parlament, liderul social-democraţilor cărăşeni spune că PSD a arătat, încă o dată, "unitate şi forţă".

"Guvernul României îşi face treaba pentru români în continuare şi îşi duce la bun sfârşit promisiunile făcute, într-un mod cât se poate de competent", a precizat Luminiţa Jivan.

În aceeaşi conferinţă de presă, senatorul PSD de Caraş-Severin Ionuţ Chisăliţă a precizat că, din punctul său de vedere, după această moţiune, reprezentanţii UDMR în structurile guvernamentale ar trebui înlocuiţi.

"Eu provin din Ardeal, mama mea e unguroaică, bunica mea, la fel, verişorii mei sunt unguri, deci nu pot fi acuzat că am ceva cu UDMR. Însă, mi s-a părut, ca să mă exprim elegant, nelalocul lui ca un ONG care are în structurile guvernamentale reprezentanţi să voteze pentru această moţiune de cenzură. Din punctul meu de vedere, cred că în perioada următoare, una dintre măsurile care ar trebui luate este aceea de înlocuire a reprezentanţilor UDMR din aceste structuri, pentru că nu poţi să fi şi în cal şi în căruţă. Este o opinie personală, nu este o opinie a partidului", a subliniat Ionuţ Chisăliţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel